Serge De Wolf wordt MD bij Vervaeke

Serge De Wolf neemt vanaf vandaag de rol op van Managing Director voor Vervaeke in België, Frankrijk en Luxemburg. Serge De Wolf is een specialist in het ADR-transport, aangezien hij eerder CEO was van Trafuco na onder meer bij Coulier te zijn begonnen.

“Ons bedrijf heeft de laatste jaren verschillende belangrijke transities doorgemaakt”, zegt CEO Frederic Desrumaux. “In 2017 kwam Van der Lee onze groep versterken. In 2019 volgde Jan Dohmen. Beide acquisities pasten perfect in onze groeistrategie om één van de belangrijkste tankvervoerders van West-Europa te worden. Het intermodaal transport van Jan Dohmen bracht bovendien een extra dimensie aan binnen ons logistieke aanbod. Beide bedrijven hebben hun plaats binnen de groep intussen vlot gevonden.
In het huidige economische klimaat waar er toch wat onzekerheid heerst, is het belangrijk alert te zijn voor opportuniteiten en snel te schakelen. Daarnaast staat onze sector voor een aantal fikse uitdagingen, zowel op vlak van het behouden en aantrekken van competente medewerkers maar ook wat innovatie en duurzaamheid betreft. In dit kader ben ik dan ook verheugd jullie de aanstelling te mogen aankondigen van Serge De Wolf, die vanaf vandaag de rol van Managing Director opneemt voor Vervaeke in België, incl. Frankrijk en Luxemburg. Logistiek en gevaarlijke producten zijn de rode draad doorheen zijn hele carrière. Naast eerdere functies als Algemeen directeur en CEO bij andere vooraanstaande transportbedrijven, is Serge De Wolf ook al geruime tijd Voorzitter van de ADR-commissie in België en Voorzitter van de werkgroep ‘Logistiek’ van de Belgische Associatie van Chemie Distributeurs. Ik ben ervan overtuigd dat Serge De Wolf dankzij zijn uitgebreide sectorgerelateerde ervaring en zijn mensenkennis de geknipte man is die Vervaeke mee verder zal leiden op de weg naar een nog stevigere positie als betrouwbare werkgever en partner en als voorloper in duurzaam ondernemen. De komst van Serge De Wolf zal mij ook toelaten om specifieke uitdagingen en projecten op te nemen die de Vervaeke groep verder versterken en futureproof maken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo