Lichte bedrijfsvoertuigen op het Autosalon 2023

Febiac presenteerde vandaag de 100e editie van het Autosalon van Brussel. Het wordt gehouden van 13 tot 23 januari 2023 in zes paleizen van Brussels Expo. De show zal een plaats hebben voor lichte bedrijfsvoertuigen, maar er zullen geen quota voor de merken zijn.

Alle fabrikanten die lichte bedrijfswagens in ons land verdelen, zullen lCVs tonen, zo heeft Febiac verzekerd. Afhankelijk van het merk vertegenwoordigt dit tussen 15 en 30% van de standoppervlakte, terwijl op traditionele Van-beurzen een quotum van 50% in acht moest worden genomen.

Momenteel zullen er bedrijfsvoertuigen zijn van Renault, Volkswagen, Maxus, Nissan, Ford en de verschillende merken van de Stellantis-groep. Mercedes-Benz zal daarentegen niet aanwezig zijn (maar het Duitse merk was al afwezig op de IAA Transportshow in Hannover).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo