Featured Video Play Icon

[VIDEO] T&LB Confederatie: de drie voorzitters aan het woord

Het is een understatement om te zeggen dat de oprichting van de confederatie Transport & Logistics Belgium een sleutelmoment is voor de evolutie van de transportsector in België. Ter gelegenheid van de jaarlijkse receptie waar de aankondiging werd gedaan, interviewden wij de voorzitters van de drie transportfederaties om iets meer te weten te komen over het hoe en waarom van deze fusie.

Bruno Velghe (voorzitter van UPTR), Benny Smets (Febetra) en Rudy Maes (Transport en Logistiek Vlaanderen) leggen uit waarom deze confederatie wenselijk was, wat Transport & Logistics Belgium voor de Belgische transporteurs zal betekenen en hoe elk van de drie federaties zich zal blijven onderscheiden ten voordele van zijn eigen leden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo