De LCV-markt ging goed van start

De FOD Mobiliteit & Vervoer en Febiac hebben de registratieresultaten voor januari 2023 bekendgemaakt. Voor het segment lichte bedrijfsvoertuigen begint het jaar goed.

In de categorie lichte bedrijfsvoertuigen is het aantal nieuwe inschrijvingen met 25,8% gestegen. Dit komt overeen met 5.498 geregistreerde eenheden in januari 2023, tegen 4.370 in januari van het voorgaande jaar. Dit is een goed begin van het jaar na een jaar 2022 waarin een daling van 21,6% ten opzichte van 2021 plaatsvond. Terloops zij opgemerkt dat alle segmenten in januari 2023 stijgen, van bromfietsen tot vrachtwagens, met uitzondering van aanhangwagens en opleggers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo