Gilbert De Clercq is overleden

De familie De Clercq en de directie van het gelijknamige bedrijf maken bekend dat Gilbert De Clercq op 7 februari is overleden. Geboren in 1932, richtte hij in 1957 zijn transportbedrijf in Sint-Niklaas op en gaf de teugels pas 50 jaar later over aan de tweede generatie. In 76 jaar tijd is Gilbert De Clercq gegroeid van 1 naar meer dan 320 medewerkers en is het een referentie geworden op het gebied van internationaal transport en geïntegreerde logistieke oplossingen. Transportmedia betuigt zijn diepste medeleven aan de familie en het personeel van Gilbert De Clercq.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo