Transport Verbeken is Transporteur van het Jaar 2023

Voor zijn 30ste editie heeft de wedstrijd Transporteur van het Jaar de firma Transport Verbeken uit Dendermonde geëerd. Een familiebedrijf dat dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert, maar dat zich vooral onderscheidt door zijn vele technische innovaties.

Transport Verbeken is de belichaming van een familiaal transportbedrijf, waar de tweede generatie heeft uitgebouwd en ontwikkeld wat de eerste generatie heeft gecreëerd. Transport Verbeken blijft innoveren, niet alleen op het gebied van transportmiddelen, maar ook op het gebied van logistieke concepten die de bedrijfsvoering van haar klanten optimaliseren en tegelijkertijd de milieu-impact van het transport verminderen.

De andere twee laureaten zijn Van Egdom (Heist-op-den-Berg, 2e) en Frédéric ’s Heeren (Hannut, 3e). De wedstrijd Transporteur van het Jaar 2023 werd gesteund door A&D Trucks & Trailers, Texaco en Mercedes-Benz Trucks.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo