Lanfer Logistics opent deze zondag haar deuren

De Belgische tak van transportbedrijf Lanfer Logistics viert dit jaar zijn 80e verjaardag en heeft besloten om deel te nemen aan de Open Bedrijvendag die aanstaande zondag 1 oktober plaatsvindt. Het is het enige transportbedrijf dat dit jaar zijn deuren opent en verkeersveiligheid zal een van de belangrijkste onderwerpen zijn.

In 1943 werd de basis gelegd voor wat later Wauters Tanktransport zou worden, een familiebedrijf met een reputatie in het vervoer van chemische producten, dat in 2003 werd uitgeroepen tot Transporteur van het Jaar. In 2014 kwam het bedrijf in handen van de Duitse Lanfer Group en in mei 2022 werd het omgedoopt tot Lanfer Logistics.

Tijdens de Open Bedrijvendag kunnen bezoekers kennismaken met het leven van de planners, maar ook met het leven van de chauffeurs, met speciale aandacht voor veiligheidsmaatregelen, de persoonlijke beschermingsmiddelen die ze moeten dragen, de uitrusting die ze nodig hebben voor het laden en de verantwoordelijkheden die ze hebben. In de garage zullen de mechaniekers uitleggen wat ze moeten doen aan trekkers, maar ook aan containers, waarbij opnieuw veel te leren valt over veiligheid. Tot slot zal er een trucksimulator beschikbaar zijn waar bezoekers hun kennis over de dode hoek kunnen testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo