ALD Automotive / LeasePlan wordt Ayvens

Ayvens is de nieuwe naam die de aandeelhouders van ALD Automotive en LeasePlan hebben gekozen om hun verschillende mobiliteitsdiensten te verenigen. Dit merk gaat gepaard met een slogan “Better With Every Move”, die volgens de bedenkers bestaat uit het begeleiden van klanten naar “eenvoudigere, slimmere en duurzame” mobiliteit.

De Ayvens groep beheert momenteel een vloot van 3,4 miljoen voertuigen wereldwijd en gelooft dat het de grootste vloot elektrische voertuigen ter wereld heeft. Het nieuwe bedrijf stelt 15.700 mensen tewerk in 44 landen.

In België zal het nieuwe merk Ayvens operationeel zijn in Q2 2024.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo