Featured Video Play Icon

[DVC 2023] Vervoer Demets: “Hele jaar door attenties en schoudersklopjes”

“Bij Vervoer Demets weten we maar al te goed wat chauffeurs voor ons betekenen”, begint Olivier Demets, zaakvoerder van Vervoer Demets. “Ze zijn de schakel tussen ons bedrijf en de klanten. We zorgen daarom het hele jaar door voor attenties en geven hen regelmatig een schouderklopje.”

Vervoer Demets zal ook dit jaar deelnemen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december. “We vinden de Dag van de Vrachtwagenchauffeur een heel positief initiatief wetende dat de chauffeurs élke dag voor onze maatschappij in de weer zijn. We hebben ook de voorgaande jaren meegedaan. We hadden toen fruit en koffiekoeken voorzien. Én de chauffeurs kregen een warme sjaal en muts voor de koude winterdagen. Dit jaar laten we een hamburgerkraam komen in de namiddag om er een gezellig onderonsje van te maken samen met al onze werknemers”, besluit Olivier Demets.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo