Featured Video Play Icon

Mervielde doet oproep: “Verwen alle vrachtwagenchauffeurs op 14 december”

“De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is hét ideale moment om vrachtwagenchauffeurs te bedanken voor hun harde werk”, zegt Annelies Eysermans, HR manager bij Mervielde. Ze lanceert dan ook een warme oproep naar klanten en andere organisaties: “Leg onze chauffeurs tijdens die dag extra in de watten om hen te bedanken voor al het harde werk.”

Ook binnen Mervielde hebben ze hun chauffeurs uiteraard hard nodig. “Ze zijn het hart en de ziel van onze dienstverlening”, vertelt Eysermans. “Door hun expertise zorgen ze er dagelijks voor dat klanten ondersteund en begeleid worden om vaak gevaarlijke vloeistoffen tot bij hen te krijgen. Het zijn meestal vloeistoffen die gebruikt worden voor alledaagse producten, zoals batterijen voor in de auto’s.”

Mervielde is het ganse jaar bezig met het welzijn van de chauffeurs. Zo hebben ze voldoende accommodatie voorzien waar chauffeurs tijdens hun werkdag kunnen ontspannen of iets kunnen eten. “Daarnaast gaan we in de planning ook echt wel rekening houden met bepaalde privésituaties. En ook hechten we veel belang aan het werken met kwalitatief, veilig én goed onderhouden materiaal.”

Ook vorig jaar deed Mervielde al mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. “We hebben toen een leuke barista op bezoek gehad én verse pannenkoeken gemaakt. Ook dit jaar hebben we een leuke verrassing in petto. Dus ik zou zeggen: passeer zeker een keer bij Mervielde”, besluit Annelies Eysermans van Mervielde.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo