Unieke animaties bij de Transport & Logistics Awards!

Denk je dat je alles al gezien hebt op de vorige Transport & Logistics Awards? Wel, Transportmedia gaat je opnieuw verrassen met tal van animaties, de ene nog origineler dan de andere… en een grote verrassing bij de ingang!

We zeggen het maar meteen: de toon wordt meteen bij de ingang gezet met een tentoonstelling van de nieuwste modellen uit het Lotus-gamma (de ‘Luxury Brand Sponsor’ van deze 31ste editie, die de nieuwe Transporteur van het Jaar een week lang laat rijden met een… Lotus), evenals een heel bijzonder voertuig dat (bijna) voor het eerst in België tentoongesteld zal worden. Zodra ze hun badge hebben, kunnen bezoekers op een originele manier groepsfoto’s laten maken, want de fotograaf is niemand minder dan een steltloper… gesponsord door DKV.

Tijdens de avond zal de goochelaar Guinelli (gesponsord door Leasebroker) de verschillende tafels opfleuren, terwijl de gelukkigste bezoekers zullen vertrekken met een tekening van onze karikaturist van de dag Marc De Roo (gesponsord door Atrium). Het is echter te laat om je nog in te schrijven… het evenement is uitverkocht… net als voorgaande jaren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo