Featured Video Play Icon

Black Friday? Clean Green Friday zal je bedoelen! In onze live studio op Transport & Logistics Antwerpen hadden we drie partijen te gast die zich op de e-commerce storten. Een van hen brengt duurzame huishoudproducten naar de markt. En een ander helpt een handje.

De start-up BRAUZZ. innoveert binnen de schoonmaakproducten om het gebruik van wegwerpplastic, schadelijke en onnodige ingrediënten te elimineren. Deze firma verkoopt producten direct-to-consumer langs een webshop zonder daarbij eigen magazijnen te bezitten. Dit dankzij de hulp van Active Ants (onderdeel van bpost group).

Oprichter Lowie Vercraeye schoof mee aan tafel in onze live studio, samen met Samy Bakarat (Digital Finance Director bij Decathlon Belgium) en Michel Defloor (VP Marketing bpost).

Dit gesprek werd in het Engels gevoerd. Of course!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo