Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023: wie heeft de coolste actie?

Meer dan 400 deelnemers, duizenden croissants en koffiekoekjes, glimlachen in en rond de cabines – kortom, de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023 was een succes. Net als vorig jaar heeft Transportmedia besloten om te stemmen voor de origineelste actie van de dag… en jij bent degene die jouw favoriete actie kan steunen!

Neem hier deel (tot 21/12 om 9 uur)

Vorig jaar won Dematra deze vriendschappelijke wedstrijd door één van zijn chauffeurs de hele dag door zijn eigen baas te laten rijden. Hier zijn de 11 acties die dit jaar op de shortlist van de redactie stonden:

ATF

Tijdens de traditionele ’toolboxmeeting’ ontvingen de chauffeurs een tas vol goodies en werden ze uitgenodigd om deel te nemen aan een vriendschappelijke wedstrijd rond het thema ‘verbruiksreductie’.

 

Bakker België

Elke chauffeur ontving een gepersonaliseerde brooddoos, gevuld met verse, gezonde producten.

Jongeneel Transport

In typisch Nederlandse stijl ontving elke chauffeur een wimpel in de bedrijfskleuren waarmee hij zijn cabine kon versieren.


Libertas LLP

Een nieuwe winterjas in de bedrijfskleuren houdt onze chauffeurs de hele winter warm!

 

Nagels

Elke chauffeur werd getrakteerd op een nieuw thermoflesje in Nagels-kleuren. En uiteraard werd er de ganse dag verse soep voorzien!

Profile

De bandenspecialist bracht zijn ‘fit truck’ naar Haveneetkaffee The Club Antwerpen, waar elke chauffeur kon genieten van een ontspannende massage.

 

Q Team

De andere bandenspecialist liet zich niet uit het veld slaan en deelde op verschillende parkings T-shirts uit, vaak met grappige slogans over de wereld van transport en banden.

 

SL-Logistics

Het bedrijf van Kurt Van Gijsel kon zijn chauffeurs niet bij elkaar krijgen op donderdag, omdat ze voornamelijk internationaal transport doen. Daarom kwam de hele SL-Logistics familie de zaterdag ervoor samen voor een goed diner en een partijtje bowling.

 

Snel Logistics Solutions

Het was (buiten)gewoon een chocoladevrachtwagen die elke chauffeur kreeg, meestal van een van de directeuren. Kijk uit voor de leveraanval!

 

Stekelorum

Dit kleine bedrijf in West-Vlaanderen nam gewoon een speciaal lied op om de chauffeurs te bedanken, dat wijd werd verspreid via sociale netwerken!

Van Gaeveren Baetens

Dit bedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van landbouwproducten heeft voor elk van zijn chauffeurs een poloshirt in de bedrijfskleuren laten maken.

 

Vervaeke

Het management ging naar verschillende plaatsen om zijn chauffeurs te begroeten, moedigde zijn industriële klanten aan om een speciaal onthaal te organiseren en liet speciale belettering aanbrengen op verschillende tankopleggers om hen eraan te herinneren dat elke dag de Dag van de Vrachtwagenchauffeur zou moeten zijn!

 

Neem hier deel (tot 21/12 om 9 uur)

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo