Featured Video Play Icon

Trans-Beton: “Onze maatschappij leeft van vrachtwagenchauffeurs”

“Onze vrachtwagenchauffeurs werken voor Devooght Logistics en zijn héél belangrijk”, opent Alain Vanden Meersschaut, verkoopsagent Trans-Beton NV. “Zij transporteren de stortklare beton die geproduceerd wordt bij Trans-Beton. En ze brengen die dan naar bouwwerven in Oost- en West-Vlaanderen. Het is belangrijk dat zij een kwalitatief product op tijd afleveren op de werf en dat zij zo bijdragen tot het welzijn van de maatschappij.” 

Alain Vanden Meersschaut: “Onze maatschappij leeft van vrachtwagenchauffeurs. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de mensen op de baan geen respect en tijd hebben om chauffeurs hun manoeuvres op de baan te laten uitvoeren. Daarom vinden we het heel belangrijk dat de Dag van de Vrachtwagenchauffeur dat soort dingen benadrukt. Bij Devooght Logistics is het belangrijk dat de chauffeurs zich goed voelen. Dat ze beschikken over een zeer moderne vrachtwagen. Daarenboven kopen we regelmatig pakketten voor het goede doel die we schenken aan onze chauffeurs.”

Het zal de eerste keer zijn dat Trans-Beton en Devooght Logistics meedoen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. “We gaan dus een heel leuk presentje voorzien voor onze chauffeurs”, sluit Vanden Meersschaut af.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo