Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ziegler: “We willen een luisterend oor bieden aan onze chauffeurs”

“Om onze chauffeurs tevreden te houden, willen wij altijd een luisterend oor bieden”, begint Tania De Greef van Ziegler haar interview. De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is een mooi, belangrijk initiatief waar wij bij Ziegler altijd aan willen meewerken. Zo zetten we de chauffeurs die dag eens extra in de spotlights. Chauffeurs worden niet altijd naar waarde geschat. Nochtans hebben wij zij een essentiële rol in onze samenleving en economie. We hebben dat tijdens de coronapandemie van dichtbij meegemaakt”, zegt de HR manager Belux van Ziegler in de video. 

“We zorgen voor een correcte verloning, goed materiaal om mee te werken en proberen hun work-life-balance zo goed mogelijk in evenwicht houden. We bieden daarnaast ook opleidingen aan om hun taken professioneel en efficiënt uit te voeren.”

Vorig jaar hebben de filialen lokaal enkele acties op poten gezet voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dit jaar zal er vanuit de hoofdzetel een verrassing voorzien worden.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo