Withofs opent depot in Zeebrugge

Withofs Bulk Logistics breidt haar activiteiten in West-Vlaanderen uit. Dit blijkt uit de opening van een nieuwe vestiging in de haven van Zeebrugge, die zal werken met een eigen team van chauffeurs.

“We zien een aanzienlijke toename van onze activiteiten in West-België en omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om dicht bij onze klanten te zijn, hebben we een nieuw depot geopend in Zeebrugge om ons in staat te stellen sneller te reageren op de behoeften van onze klanten”, legt Marc Koenders, Managing Director van Withofs, uit. Het nieuwe depot bevindt zich in de Transportzone langs de N31 en zal gebruik maken van lokale chauffeurs.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo