DHL koopt 178 Iveco S-Way CNG’s in Duitsland

DHL breidt zijn vloot CNG-trucks in Duitsland uit tot meer dan 450 voertuigen. Deze keer zal de Post & Parcel divisie 178 nieuwe Iveco S-Way CNG trucks inzetten voor transport tussen hubs, voor het ophalen van pakketten bij grote klanten en voor leveringen aan postkantoren in stedelijke gebieden.

De eerste bestelling betreft 161 4×2 bakwagens met dagcabine, die zullen worden gebruikt voor korte afstanden en dagelijkse ritten. Ze worden aangedreven door een 340 pk motor. Met vier brandstoftanks van elk 40 kg hebben ze een bereik van 670 kilometer. De 17 andere voertuigen zijn 6×2 bakwagens met een chassis met wissellaadbak en slaapcabine. Met hun 460 pk motoren zullen ze worden gebruikt voor inter-hub transport. Met een totaal van 240 kg in de tanks kunnen ze tot 1000 kilometer afleggen op één tank.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo