Belgische firma Lensen kiest bewust voor Pacton Trailers

Aan de firma Lensen uit het Belgische Roeselare leverde Pacton Trailers uit het Nederlandse Ommen een viertal moderne maatwerk schuifzeilentrailers. Mede-eigenaar Allan Lensen: “Een Pacton uitvoering biedt veel meerwaarde, van het vele maatwerk en de stijfheid tot het lakwerk aan toe. Niet te vergelijken met het standaard product van een grote trailerbouwer.”

Allan Lensen bestiert het transportbedrijf samen met zoons Jasper en Marius. Hij zegt: “Ik ben altijd gecharmeerd geweest van de Pacton kwaliteit. Dat heeft zich nu ook niet verloochend. Heel gelukkig zijn we bijvoorbeeld met het Pacton Snelspansysteem. Geen geflapper meer. En veel tijdswinst. Het snelspanmechanisme is verdeeld in twee secties, waardoor bij deelladingen slechts één zijde van het schuifzeil geopend hoeft te worden. In het internationale distributiewerk, met veel privé-leveringen, is dit systeem een groot voordeel.”

Ambachtelijk maatwerk
Raymond van den Berg is de vaste adviseur van Pacton die Belgische relaties en klanten bezoekt. Door middel van persoonlijk contact worden trailers en aanhangwagens naar klantwens vormgegeven en ontworpen. “Door goed te luisteren en probleemoplossend te werken realiseren we, samen met de klant, een sterke, duurzame en optimaal efficiënte trailer die minstens 15 jaar meegaat. Bij Pacton wordt het werk nog écht ambachtelijk
uitgevoerd.”
Dankzij doordacht ontwerp werd voor de Pacton schuifzeilenopleggers, met stangengestuurde as en een lage nek van 140 mm, een inwendige hoogte van 2,78 meter mogelijk gemaakt. Van de drie negentons assen heeft de eerste een aslift. Twee van de vier opleggers werden voorzien van onderschuivende laadklep.
De andere twee hebben een (pneumatisch bediende) constructie voor het transporteren van een meeneemheftruck. Dankzij de hef- en schuifkap kan er flexibel geladen en gelost worden. Twee trailers beschikken over de mogelijkheid voor een tweede laadvloer voor 20 europallets.
De trailers werden compleet geleverd, inclusief belettering op de schuifzeilen en met alle certificeringen. De versterkte carrosserie staat een XL-certificaat voor ladingszekerheid toe. Samen met het volledig handmatige metalliseren – dit gebeurt gewoon in eigen huis bij Pacton – staat dit voor een lange levensduur en een optimale Return On Investment.

“We streven naar 100% CO₂ neutraliteit.”
(Allan Lensen)

CO₂ neutraliteit
Lensen verzorgt als logistiek dienstverlener voor een brede groep klanten een groot scala aan transportmogelijkheden.
Of het nu gaat om pallets, lengtegoederen, machine- of meubeltransport. Met de dagelijkse transportdiensten naar België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk wordt een grote schare aan trouwe klanten bediend. Ook de transportdiensten naar overig Europa worden gedekt, evenals transporten met tijdsrestricties voor levering of afhaling op beurzen of evenementen. De firma Lensen beschikt in totaal over 16 trucks en 18 trailers.
Daarnaast zet men een viertal grootvolumecombinaties in.
Duurzaamheid maakt deel uit van de bedrijfscultuur. Lensen beschikt over een jong wagenpark met uitsluitend de nieuwste en de milieuvriendelijkste motorisatie.

www.pacton.nl

Welcome to Pacton Trailers B.V. | Pacton Trailers B.V.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo