Fiat Professional lanceert nieuwe gamma’s

De Stellantis groep lanceert een groots verkoopoffensief met gamma’s bedrijfsvoertuigen die alle merken gemeen hebben, waarbij elk merk zich probeert te onderscheiden door een of ander bijzonder accent. Fiat Professional opent de bal.

Het nieuwe gamma omvat de Ducato, Scudo en Doblò. De Fiorino is uit. Mechanisch zijn deze drie modellen vergelijkbaar met het vergelijkbare aanbod van Peugeot, Citroën en Opel, en krijgen ze vooral nieuwe elektrische aandrijflijnen, met een nieuwe 110 kWh batterij die de E-Ducato een bereik geeft tot 424 kilometer in de WLTP-cyclus. Vooral dit model wordt aangeboden tegen een prijs die 25% lager ligt dan die van de vorige versie.

De E-Scudo heeft een actieradius van 352 km (WLTP gecombineerde cyclus). De E-Doblò heeft ook een verbeterde actieradius (tot 340 km WLTP). Als optie kan hij ook worden uitgerust met een warmtepomp om het energieverbruik van de airconditioning te verlagen. Er is ook een Magic Plug-aansluiting om elektrische apparaten op de tractiebatterij aan te sluiten.

Fiat’s pluspunten

Binnen het Stellantis-sterrenstelsel kan elk merk zijn eigen speciale kenmerken ontwikkelen. Fiat Professional biedt een Eat&Work zitbank aan op de Ducato, een combinatie van een tafel waar laptops of maaltijden aan de voorkant kunnen worden geplaatst en een gedeelte achterin met bekerhouders en opbergplanken voor pennen of bestek. De tafel kan naar de inzittenden toe worden gedraaid.

Voor de rest past Fiat Professionnal de nieuwe Stellantis-recepten toe en groepeert ze onder de naam Magic: Magic Plug (zie hierboven), Magic Mirror (het cameravisiesysteem met een breder gezichtsveld) en Magic Cargo (het luik dat onder de passagiersstoel opengaat om lange voorwerpen te vervoeren).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo