Logi-technic bestelt 65 Ford Transit Couriers en 30 Customs in één jaar

Logi-technic, een technisch outsourcingbedrijf (industrie, bouw, infrastructuur, facility management, enz.), heeft in een jaar tijd 65 Ford Transit Couriers en 30 Ford Transit Customs besteld bij Ford Unicars. Hiervan zijn er al zo’n veertig geleverd.

Het bedrijf hoopt alle voertuigen voor de zomer in huis te hebben (de Custom-modellen worden eind maart, begin april geleverd). Katrien Vanrobaeys, Fleet Manager, legt uit: “De voertuigen zijn bedoeld om het wagenpark gedeeltelijk te vernieuwen, maar ook om onze groei te ondersteunen. In totaal hebben we 600 lichte bedrijfsvoertuigen, waarvan 10% Fords zijn. Met deze order stijgt dat naar 25%. Bij het plaatsen van onze orders letten we altijd goed op TCO, service en chauffeurscomfort. De nieuwe Ford Transit Couriers zijn uitgerust met de allernieuwste technische snufjes die niet alleen het chauffeurscomfort, maar ook de veiligheid verhogen, zoals achteruitrijcamera’s, parkeersensoren, enzovoort. Voorlopig zijn dit nog dieselmodellen vanwege de oplaadinfrastructuur. Veel van onze werknemers wonen in stadscentra, waar het niet altijd mogelijk is om een oplaadinfrastructuur te installeren. Sommige technici gaan van werf naar werf waar er geen laadinfrastructuur aanwezig is. Bovendien is de prijs van elektrische bestelwagens nog steeds erg hoog in vergelijking met diesel en is de actieradius niet altijd voldoende. Maar we houden de markt goed in de gaten en zodra het kan stappen we zeker over op elektrisch. Ford Unicars van zijn kant biedt ons een onberispelijke service met een persoonlijke aanpak.”

Logi-technic is gevestigd in Jabbeke en heeft 8 vestigingen verspreid over het hele land, waar meer dan 450 mensen werken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo