Lotus Brussels sponsor van de Transport & Logistics Awards

Lotus Brussels is één van de sponsors van de 2024 editie van de Transport & Logistics Awards. Het evenement vindt dit jaar plaats op 7 mei in de Nekkerhal in Mechelen.

Bram Vanhengel, Director Lotus Brussels, legt uit waarom hij besloten heeft het evenement te steunen: “De Transport & Logistics Awards is een belangrijk evenement in de sector, dat een groot aantal besluitvormers en bedrijfsleiders samenbrengt, onder wie veel liefhebbers van fijnmechanica. Het is een uitgelezen kans om hen te ontmoeten en hen onze nieuwe Lotus Eletre te tonen, een hyper-SUV die tevens het allereerste 100% elektrische Lotus-model is met een actieradius tot 600 km. Tijdens de prijsuitreiking zullen we een Lotus Eletre tentoonstellen in de Nekkerhal en twee daarbuiten: een Eletre en een thermische Emira. Tot slot zullen er ook drie Lotussen worden gebruikt voor pendeldiensten tussen de parkeerplaats en de locatie.” Reden te meer om op 7 mei naar de Nekkerhal te komen…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo