Wijzigingen in de commerciële directie van MAN Truck & Bus België

Vanaf vandaag is Mikael Van Cauter de nieuwe Sales Director voor het truckgamma bij MAN Truck & Bus Belgium. Zijn vorige functie, met dezelfde verantwoordelijkheid voor het light-duty TGE-gamma, wordt nu waargenomen door Lieven Verheule (onderste foto). Voordien was deze Marketing Director voor het volledige MAN-gamma. Tot slot wordt Bart Jans, tot nu toe Sales Director Truck, verantwoordelijk voor de herlancering van MAN Financial Services in België en voor het aankoopbeleid binnen MAN Truck & Bus België. “Met deze veranderingen beogen we de verdere optimalisatie van onze organisatiestructuur om zo de komende uitdagingen, waaronder eMobility en de complexe marktstructuur, op een doeltreffende wijze het hoofd te bieden.”, aldus Stijn Tielens, Managing Director van MAN Truck & Bus Belgium.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo