Wim Gijbels (H.Essers) nieuwe voorzitter Forward Belgium

Position switch bij Forward Belgium, de vereniging van Belgische expeditiebedrijven, douanevertegenwoordigers en logistieke dienstverleners. Wim Gijbels, Business Unit Manager Forwarding & Customs bij H.Essers, werd verkozen tot nieuwe voorzitter.

Gijbels trad in 2020 toe tot het bestuur van Forward Belgium en nam al het voorzitterschap op zich van de commissie intermodaal binnen de vereniging. Hij vervangt nu Jef Hermans als voorzitter en zal binnen het bureau van Forward Belgium worden bijgestaan door twee ondervoorzitters: Johan Proost, Managing Director bij Express Global en Stephan De Pauw, Managing Director Embassy Freight Services Europe.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo