Assa Abloy blikt terug op geslaagde tour door België

Assa Abloy Entrance Systems heeft de voorbije maand maart niet stilgezeten. De specialist in toegangsoplossingen ging op tournee in België met zijn OH1142P Dual Drive, een nieuwe telg in het gamma van sectionale poorten.

Tijdens 5 goedgevulde voormiddagsessies stelde Assa Abloy de OH1142P Dual Drive dockpoort voor aan aannemers, eindklanten en architecten. Het programma werd duidelijk gesmaakt: meer dan 130 deelnemers toonden zich enthousiast over het volledige concept, er werd geluisterd én gesproken door alle aanwezige partijen en er kwam heel wat feedback over de poort en zijn mogelijkheden.

Met de OH1142P Dual Drive kijkt Assa Abloy Entrance Systems verder dan pure hardware. De OH1142P Dual Drive wordt geleverd met het uitgebreide digitaal platform Assa Abloy Insight en zijn er tal van servicemogelijkheden voorzien om de continuïteit van werking en onderhoud te waarborgen.

De Assa Abloy Tour ging van start op dinsdag 12 maart in Vilvoorde bij Living Tomorrow. Twee dagen later volgde Marche-en-Famenne bij Quartier Latin. Volgende halte was Charleroi bij Stade du Pays op 19 maart en daarna ging het richting Houthalen naar de eigen showroom van Assa Abloy. De Tour eindigde op dinsdag 26 maart in het trainingscenter van Assa Abloy in Melle.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo