Transport Macharis realiseert future proof magazijn van 5.000 m² [Advertorial]

Transport Macharis is een toonaangevende speler in de logistieke sector die zich onderscheidt door zijn toewijding aan klantentevredenheid, efficiëntie en duurzaamheid. Dit zet zich voort in zowel de dagelijkse bedrijfsvoering als grotere projecten. Macharis is een steeds groeiend transportbedrijf, en heeft een zeer diverse klantenportefeuille.

Transport Macharis stockeert ook goederen voor zijn klanten en breidde daarvoor uit in de industriële zone van Dendermonde. De nieuwe logistieke site bevat een magazijn van 5.000 m² met kantoren en 4 kaaien. Dit state of the art gebouw is uitgerust met een sprinklersysteem om de veiligheid van de mensen te garanderen. Hiermee beheert Transport Macharis een totaal van 25.000 m² aan logistieke ruimte.

Beton
Bij het ontwerp van deze gebouwen heeft Macharis steeds oog gehad voor duurzaamheid. “We bouwen in beton,” zegt Luc Macharis. “Zo gaan onze gebouwen een leven lang mee.” Er is bij elk aspect van dit gebouw rekening gehouden met een toekomstgerichte visie. Ben en Bram Macharis – de vierde generatie van het bedrijf – werken intussen volop mee om het familiebedrijf verder te zetten. “Ook zij dragen deze visie mee.”

Future proof
Transport Macharis heeft ervoor gezorgd dat de site future proof is. “Al onze gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen,” zegt Bram. “En op de nieuwe site hebben we de mogelijkheid om later megawatt laadstations te bouwen. De energietransitie van het goederenvervoer begint bij de infrastructuur.”
Macharis investeerde eerder al in een “Hypercharger”, het type laadpaal die je ook langs de snelwegen vindt. “Hiermee willen we voorbereid zijn op elektrisch vrachtvervoer”, klinkt het. Transport Macharis koos ervoor om deze laadinfrastructuur publiek beschikbaar te maken. Omwonenden en passanten met elektrische wagens kunnen er ook gebruik van maken. Zo profiteert heel de buurt ervan.

Transport Macharis NV

Transport Macharis
+32 52 21 17 49
info@transport-macharis.be
www.transport-macharis.be
Bosveld 24 (Hoogveld)
9200 Dendermonde

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo