Group BEYERS INTERNATIONAL: Uw zakenpartner! [Advertorial]

In januari van 2025 viert de eerste onderneming van de BEYERS INTERNATIONAL Group zijn 25ste verjaardag. Een kwarteeuw die integraal in het teken stond van intermodaal vervoer. In die periode is Luc BEYERS, oprichter en algemeen directeur van de vijf ondernemingen uit de groep, er moeiteloos in geslaagd om in te spelen op de verwachtingen van de markt en van zijn klanten door een persoonlijke, uiterst flexibele en kwaliteitsvolle service te bieden.

Met vestigingen in België (Grâce-Hollogne) en in het Groothertogdom Luxemburg (Pommerloch), mikt de BEYERS INTERNATIONAL Group voornamelijk op langetermijnsamenwerkingen met zijn klanten/ partners.

“De verschillende opeenvolgende crisisperiodes die we de voorbije 24 jaar hebben doorgemaakt, sterken mij in mijn overtuiging dat langdurige samenwerkingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, luisterbereidheid en onze kracht om onze diensten aan te passen aan de noden van de klanten, veel belangrijker zijn dan een low costtarief,” zegt Luc BEYERS. “Het financiële aspect speelt uiteraard een rol,” voegt hij eraan toe. “We moeten vanzelfsprekend concurrentieel blijven, maar niet aan elke prijs! Ik stel jammer genoeg vast dat heel wat ‘transporteurs’ hun directe kosten niet beheersen en zich heel vaak in de doeken laten doen door klanten die hen een economisch onleefbaar tarief opleggen. Het grote aantal faillissementen in de sector is hiervoor het beste bewijs.”

Dé specialist in zeecontainers

Luc BEYERS is erin geslaagd een solide samenwerking uit te bouwen, niet alleen met zijn trouwe klanten, maar ook met zijn onderaannemers. Sommige partnerships gaan al twintig jaar terug!

Sinds 2004 is BEYERS INTERNATIONAL gespecialiseerd in het last-mile transport van zeecontainers vanuit de drie Luikse inlandterminals, maar er is meer… In 2018 kwamen er Chinese treinen toe op de terminals van Luik en Duisburg en sindsdien staat de groep in voor het transport over heel Europa.

In 2019 investeerde de groep in een sideloader waarmee het lege of geladen zeecontainers van 20’ tot 45’ kan vervoeren, overslaan of op de grond plaatsen. Dankzij dit zijladerchassis is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot ruimtes met een minimumhoogte van 4,5 m. Met een klassieke kraan is dit onmogelijk.


+352 20 600 549
info@beyers-international.eu
www.beyers-international.eu


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo