Featured Video Play Icon

[VIDEO] Vervoerders opgetogen met Truck & Business Summit

De eerste Truck & Business Summit bracht op dinsdag 26 maart bijna 130 professionals samen in Brussel, ondanks de dreiging van grote verkeersproblemen door de landbouwdemonstratie in de Europese wijk. Een transporteur vindt altijd zijn weg!

Met een mix van economische perspectieven en politieke debatten bereikte de eerste Truck & Business Summit duidelijk zijn doel. De vele aanwezige transporteurs in de prachtige zaal van het Théâtre du Vaudeville bevestigden dit, zoals Nick Sterckx (Group GTS), Vincent Gaillard (Sud Fresh), Liesbeth Van Raemdonck (VRD), Filip De Clercq (Gilbert De Clercq) en Sven Geerts (Corneel Geerts Transportgroup).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo