Een automatische 8-versnellingsbak voor de nieuwe Ducato

FIAT Professional lanceert de AT8, een nieuwe automatische 8-versnellingsbak voor de nieuwe Ducato (inclusief de Camper-variant), “voor meer comfort, rijplezier en efficiëntie”, benadrukt de fabrikant.

Volgens Fiat Professional vermindert de AT8 de CO2-uitstoot met 10% ten opzichte van de huidige automatische versie, dankzij de installatie van een evenwichtiger, efficiënter en veel gecontroleerder koppel. Fiat Professional wijst op efficiënter rijden dankzij het geoptimaliseerde koppel, dat 450 Nm bereikt in de nieuwe Ducato, een grote bestelwagen met voorwielaandrijving die is uitgerust met de 180 Multijet 4.0-motor. Een andere innovatie is een hydraulische accumulator, een belangrijk onderdeel om het wisselen van transmissie te ondersteunen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo