Featured Video Play Icon

[VIDEO] Complimenten van de jury voor Van Moer Logistics

Met zes uitstekende dossiers voor de categorie van Logistics Project of the Year was het moeilijk kiezen dit jaar voor onze vakjury. Van Moer Logistics mocht uiteindelijk tijdens de Transport & Logistics Awards met de prijs aan de haal gaan.

Van Moer Logistics werd bekroond voor de realisatie van een volautomatische afvullijn voor zowel toxische als niet-toxische stoffen.

Jurylid Jelena Skuridina verantwoordt de keuze voor deze winnaar als volgt: “De uitvoering was zeer goed en de daling van de transportkosten die we voorgeschoteld kregen was indrukwekkend. Er is ook het duurzaamheidsaspect, met de uitleg in het dossier over de hele situatie rond het afvalwater: hoe het wordt gerecupereerd, herbruikt en behandeld. Al die aspecten samen zorgen ervoor dat dit een project is dat van alles net iets meer heeft en daardoor de winnaar wordt voor dit jaar.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo