JOST doet overname van Handico International en Antwerp Mobile Repair

Dankzij de integratie van Handico International en Antwerp Mobile Repair versterkt JOST zijn dienstenaanbod, en dat vooral in en rond de haven van Antwerpen.

Logistiek dienstverlener JOST kondigt de overname aan van twee entiteiten gevestigd in de Antwerpse regio: Handico International en Antwerp Mobile Repair. Opgelet: Handico International is niet dezelfde firma als Handico Trucking (gekend als winnaar van de Digital Truck Award 2024).

Handico International brengt zijn expertise op vlak van beveiligde opslag, douane en accijnzen, evenals cross-docking, pick & pack en (her)labeling. De overname van Antwerp Mobile Repair geeft JOST een kans om het onderhoud van zijn wagenpark te optimaliseren. Gespecialiseerd in de reparatie van chassis, trailers en containers, heeft Antwerp Mobile Repair erkende expertise en stevige partnerships met merken zoals Schmitz Cargobull, BPW, Dhollandia, Haldex, Meritor, SAF, MBB, SKF en Wabco.

In oppervlakte breidt JOST zijn faciliteiten uit van 60.500 m² in de haven van Antwerpen tot 190.000 m², waardoor de capaciteit om goederen te ontvangen en te beheren verdrievoudigt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo