MAX Trailer verkoopt 10.000ste oplegger

De Faymonville Group heeft aangekondigd dat het de 10.000ste eenheid van zijn in 2012 gelanceerde merk MAX Trailer heeft geproduceerd. Destijds was het de bedoeling een relatief gestandaardiseerd gamma getrokken materieel aan te bieden voor speciaal transport en uitzonderlijke konvooien, terwijl het merk Faymonville meer op maat gemaakte producten aanbiedt.

Het verhaal van Max Trailer begon met de MAX100 dieplader. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met diepladers, getrokken opleggers en diepladers. Twaalf jaar later spreekt Mario Faymonville van een groot succes: “Gestandaardiseerde voertuigen met een geoptimaliseerde uitrusting en topkwaliteit hebben het merk Max Trailer echt op de markt gebracht. Dankzij de kracht van de Faymonville groep bieden we een uitstekende kosten-batenverhouding. Daardoor groeit onze klantenportefeuille voortdurend. Dit geldt ook voor ons distributie- en servicenetwerk, dat zich over heel Europa uitstrekt.”

Het 10.000e Max Trailer werd verkocht aan Rutges Cargo in Nederland, een MAX100 telescopische dieplader met wielkuipen. Het voertuig werd geleverd door Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo