Kässbohrer onthult nieuwe generatie huifopleggers

Een nieuwe generatie huifopleggers, voor het eerst tentoongesteld op de Kässbohrer stand op de IAA, introduceert maar liefst 12 nieuwe patenten, waaronder een compleet nieuw schuifzeil systeem.

Dus niet zozeer het gegalvaniseerde chassis is geëvolueerd als wel de bovenbouw. Vooral de schuifzeilen hebben veel aandacht gekregen: ze zijn beter bestand tegen torsie en zijwaartse krachten. Het dakzeil is voorzien van een gepatenteerd K-Tension systeem voor meer stijfheid en weerstand tegen zijdelingse belasting. Andere nieuwe kenmerken zijn lichtgewicht dakluiken en een eenvoudiger te gebruiken hefsysteem voor het dak.

De vloer kan 7,2 ton vorkheftrucks dragen en het aluminium voorpaneel is Code XL gecertificeerd. Aan de achterzijde verbeteren nieuwe gelaste stijlen, slijtvaste buffers en versterkte achterscharnierbeschermers de veiligheid tijdens het laden en lossen. De nieuwe Kässbohrer opleggers met schuifzeil zijn uiteraard uitgerust met het K-Fix sjorsysteem en voldoen aan de eisen van intermodaal transport, inclusief een schuifbumper die schade bij het instappen in veerboten tot een minimum beperkt.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo