Aalst Motors / De Rocker

 

Aalst Motors is sinds begin 2016 verantwoordelijk voor alle merken van de FCA groep en vormt hiermee meteen een zeer volledige speler. Sedert medio 2018 kunnen wij bovendien buigen op de 70-jarige ervaring van Garage De Rocker uit Wetteren.

Met de diverse modellen van Fiat Bedrijfswagens hebben Aalst Motors en De Rocker het complete gamma in huis om binnen elk segment de ideale oplossing te bieden.

Meer dan 30 jaar ervaring bij een ander premium merk, maakt dat de familie Steppe niet onervaren met de Fleet-wereld is. Met de slogan, de specialisatie voor Alfa Romeo 4C en QV, het Fiat Professional Key-dealerschap te Wetteren en de aanwezige ervaring als speerpunten, bleven enkele belangrijke fleetdeals met grote en middelgrote ondernemingen dan ook niet achterwege.

Of u nu opteert om ons in onze ruime showrooms te bezoeken of er eerder voor kiest dat wij bij u op uw bedrijf langskomen… steeds staan onze commerciële medewerkers u persoonlijk bij in de verkoop, door u te helpen bij de ideale keuze van uw wagen of wagenpark via een deskundige uitleg, overtuigende proefrit, bijstand in TCO en opmaak van SLA. Daarnaast treden we graag op als aanspreekpunt voor de verzekerings-, leaseen financieringsmaatschappijen.

Ook in de naverkoop zullen onze medewerkers u persoonlijk bijstaan en ontzorgen. In de ruime en volledig uitgeruste ateliers zorgen onze technisch geschoolde mensen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen.

Tot slot kunnen we u nu al onthullen dat in 2019 een gloednieuwe concessie voor Aalst zal gebouwd worden, gelegen langs de E40, zodat een vlotte bereikbaarheid kan gegarandeerd worden.

Wij kijken er allen naar uit om ook u als klant en als partner te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Filip Steppe
Tel: 053 21 01 01
GSM: 0475 56 84 43
E-mail: filip.steppe@aalstmotors.be

Commercieel Directeur Aalst
Jochen Heyman
Tel: 053 76 11 80
E-mail: jochen.heyman@aalstmotors.be

Commercieel Directeur Wetteren
Wim Claeys
Tel: 09 272 62 93
E-mail: wim.verkoop@derocker.be

Sales Specialist Fiat Bedrijfswagens
Tom De Kegel
Tel: 09 272 62 99
E-mail: tom.verkoop@derocker.be

Aalst Motors – Atelier
Hekkestraat 43B
9308 Hofstade

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo