Profile

De merkafhankelijke automotive holding heeft als missie dat zij persoonlijk garandeert dat haar klanten duurzaam en maximaal mobiel blijven met een dienstenplatform op maat.

Commerciële organisatie

Profile heeft ruim 200 vestigingen voor Car & Truck in de gehele Benelux.

Referenties

Profile is partner van diverse leasingmaatschappijen en vloten zoals o.a. Bpost, Vinci, Van Mossel Lease, Leaseplan, ALD Automotive, etc.

Voor autoglasservice werkt Profile samen met Touring Glass.

Profile is als franchiseorganisatie met ruim 200 vestigingen en 2000 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car & Truck marktleider in de Benelux. Als one-stop-shop biedt Profile services op het gebied van banden en totaalonderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen.

Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 200 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens, industrie- en landbouwvoertuigen. Met de 100% uptime propositie biedt Profile zijn klanten de garantie dat vrachtwagens zo optimaal mogelijk blijven rijden. In combinatie met de eigen Europese pechhulpservice voor vrachtwagens, met een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdsverlies.

Algemeen directeur
Jen De Clerck

Sales Manager Truck
Oliver Meersmans
Tel: 0471 965 905
oliver.meersmans@profile.be

Sales Manager Car Lease
Alessandro Pennisi
Tel: 0491 90 72 00
alessandro.pennisi@profile.be

Sales Manager Car Fleet
Thomas Meuleman
Tel: 0473 23 11 53
thomas.meuleman@profile.be

 

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo