Banden De Brabandere breidt uit met vijfde Profile-vestiging

Op 1 juni neemt Banden De Brabandere de servicegarage van Profile in Ardooie over. Banden Mortier zal onder leiding van Francis Mortier de activiteiten in Ardooie voortzetten. Jen De Clerck, Managing Director van Profile BeLux, is verheugd met de overname: “Dankzij de overname door De Brabandere is en blijft een sterke bandenservice en marktpositie in West-Vlaanderen gegarandeerd. Het feit dat een solide partner als De Brabandere ervoor kiest om een vijfde Profile-vestiging over te nemen, bevestigt de effectiviteit van onze franchiseformule.” Momenteel telt Profile 57 vestigingen in België, waarvan ongeveer de helft zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van vrachtwagenbanden. Op de lange termijn streeft Jen De Clerck naar een netwerk van 100 tot 120 vestigingen in België en Luxemburg. Hij gaat er prat op dat de gemiddelde downtime bij bandenpech in de Benelux maar 1:39 uur bedraagt. In België bedient Profile Truck de vloten van onder meer Bpost, Besix en Defensie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo