Ravas introduceert opvolger van Ergo-Truck

Deze Ergo-Truck 2, een elektrisch aangedreven palletwagen, combineert ergonomie met de functionaliteit van een wegende transpallet.

De Ergo-Truck 2 is voorzien van een elektrische aandrijving, een ergonomische vormgeving en een weegsysteem dat directe data-integratie met ERP-, TMS-, en WMS-systemen mogelijk maakt. Dankzij de verwisselbare 24V/20Ah Li-ion batterij kan deze elektrische pallettruck voor lange tijd operationeel blijven, zonder de noodzaak voor frequent opladen. Bovendien kunt u optioneel een tweede batterij toevoegen, waardoor de Ergo-Truck 2 tot 11 uur operationeel is.

“De combinatie van de Ravas-weegtechnologie met deze elektrische pallettruck, zorgt voor een maximale verhoging van de efficiëntie van logistieke processen en vergt slechts een bescheiden investering die zich snel terugverdient,” zegt Bert de Greeff, Manager Marketing, Communicatie en Product Management bij Ravas.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo