J&T Autolease lanceert After Sales Coordination [Advertorial]

Chauffeurs van bestelwagens focussen zich het liefst op hun werk en niet op het voertuig dat ze daarvoor gebruiken. Om hen van al de zorgen rond het voertuig te verlossen, biedt J&T Autolease nu contracten aan met After Sales Coordination waarbij J&T Autolease al die zorgen overneemt.

“Wie met een bestelwagen rijdt, wil die zo weinig mogelijk missen”, zegt Patrick Jaspers, After Sales Coördinator & LCV Manager van J&T Autolease. “Daarom houden wij de uptime van het voertuig zo hoog mogelijk en zorgen we ervoor dat stilstand tot een minimum wordt herleid.

After Sales Coordination
Met ons pilootproject After Sales Coordination spelen we daar op in door alle afspraken over onderhoud,  herstellingen en keuringen proactief zelf te plannen. Hierbij maken we bij voorkeur gebruik van het Van Mossel Premium Service pakket, waardoor we tijdens één interventie, naast het onderhoud onder andere ook bandenwissel en ruitherstellingen kunnen uitvoeren.”

“Als een wagen bijvoorbeeld naar de technische keuring moet, zorgen we er voor dat we tijdig een afspraak maken bij de dealer”, zegt Patrick Jaspers. “En dat het voorbereiden van de wagen voor de technische keuring gekoppeld kan worden aan een onderhoud en er terzelfdertijd ook kleine herstellingen kunnen worden gedaan. De chauffeur kan dan met een gerust gemoed naar de technische keuring gaan, al zijn er ook dealers die dat doen voor onze klanten.”

 

Met de After Sales Coordination mikt J&T Autolease op vloten met minstens vijf voertuigen. “Om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken, vragen we hen vooraf op welke dagen ze hun voertuig het best kunnen missen”, zegt Patrick Jaspers. “Dat doen we in samenspraak met de chauffeur, de vloot- of planning verantwoordelijke, zoals de klant het wenst. Binnen Van Mossel Premium Service kunnen we ook een haal- en brengservice voorzien en het voertuig halen bij de chauffeur thuis of op het werk. Een vervangvoertuig is steeds in het pakket inbegrepen.”

“Bij een chauffeurswissel – als een bestelwagen overgedragen wordt van persoon A naar persoon B – bestaat de mogelijkheid om binnen Van Mossel Premium Service een haal- en brengservice te voorzien, voor een tussentijdse onderhoudsbeurt en een cleaning”, zegt Patrick Jaspers. “Zo krijgt de nieuwe chauffeur een voertuig in handen dat in optima forma is.”

Van Mossel Premium Service
Je wagen goed onderhouden staat garant voor jaren zorgeloos rijplezier. Wanneer de auto aan onderhoud toe is, wil je natuurlijk niet te lang wachten op een afspraak. Want een dag langer niet mobiel zijn of een veel te dure vervangwagen huren, is niet fijn en ook niet productief.

Daarom slaan de Van Mossel dealers de handen in elkaar om dat beetje meer service te geven met het Premium Service pakket. Dankzij Premium Service geniet je als Van Mossel klant bij elke onderhoudsbeurt van exclusieve voordelen binnen het hele netwerk van autobedrijven van de Van Mossel Automotive Group.

Is er geen Van Mossel vestiging van jouw merk in de buurt? Geen probleem! Naast de eigen merken zijn een aantal Van Mossel garages uitgerust om voor alle merken een onderhoud uit te voeren. De merkspecialisten van Van Mossel verplaatsen zich indien nodig tussen de vestigingen om je wagen de perfecte service te geven.

Ontzorgen van A tot Z
Het ontzorgen van onze klanten zien wij bij J&T Autolease als één van onze belangrijkste taken. En die ontzorging doen we bij J&T Autolease in samenwerking met onze Van Mossel partners en dealers. Dankzij het uitgebreid netwerk van Van Mossel dealers, servicepunten en carrosserieën kunnen we de klant én ook de chauffeurs ondersteuning bieden waar ze deze het hardst nodig hebben. Dit gekoppeld aan een professionele opvolging van de J&T Account Manager zorgen ervoor dat J&T Autolease uw automotive partner is van de toekomst.


J&T Autolease zorgt voor op maat ingerichte bedrijfswagens

Of je op zoek bent naar een compacte, middelgrote, grote of omgebouwde bestelwagen, bij J&T Autolease krijg je het beste professioneel advies gekoppeld aan een scherp tarief in combinatie met een op maat samengesteld dienstenpakket. Een bestelwagen moet immers niet alleen mobiliteit garanderen, maar ook je werk makkelijker maken.

Front-, side- en backbars voor een stoere uitstraling en het voorkomen van beschadigingen? Een dakdrager om grote ladingen te vervoeren? Het monteren van een trekhaak? Bij J&T Autolease behoort  het allemaal tot de mogelijkheden. Verder helpen onze specialisten je ook graag als het gaat om de bestickering van je voertuig. Van eenvoudige reclamebelettering tot geavanceerde full colour prints en het compleet wrappen van je bestelwagen.

Voor de inrichting van je bestelwagen werken we samen met verschillende gespecialiseerde partners om je een zo compleet en voordelig mogelijk voorstel te doen. Aangepaste interieurs, ladesystemen, wand- en vloerbekleding, complete bouwsystemen voor het veilig vervoeren en overzichtelijk opbergen van je gereedschappen en materialen.


 


J&T Autolease
Noordersingel 19
B-2140 Antwerpen
Avenue Ecolys 2
B-5020 Namur

info@jentautolease.be
+32 (0)3 544 29 00
www.jentautolease.be

 


Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo