Orditool showt nieuwe software om temperatuur van gekoelde vracht te monitoren

Onder de exposanten op Transpro in Waregem: Orditool uit Kampenhout. Met behulp van een nieuwe toepassing biedt Orditool inzicht in de temperatuurwisselingen waar gekoelde vracht aan wordt blootgesteld.

Softwareleverancier Orditool is standhouder op de beurs Transpro die op woensdag 29 en donderdag 30 mei plaatsvindt in Waregem Expo. Zaakvoerder Wim Peeters heeft veel tabbladen open staan op zijn laptop, maar daar is een goeie reden voor. Naast de planningstools voor dispatchers die Orditool aanbiedt, toont Peeters ons een heel recente nieuwe ontwikkeling, speciaal gemaakt voor transport van gekoelde vracht.

“Hiermee kan je zien of je groenten bevroren zijn, zelfs als de standaardsensor in de laadruimte aangeeft dat het niet kouder is geweest dan 12 graden,” zegt Peeters. “In de realiteit kan dat wél zo geweest zijn.”

Naast de software voorziet Orditool daarom eigen draadloze sensoren die binnenin de frigotrailer komen. Op verschillende punten in de trailer worden er aangebracht, want het verschil in temperatuur vooraan tegen de cabine (en de koelunit) vergeleken met achteraan is merkbaar.

Vandaag is de beurs Transpro open van 14u tot 22u.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo