Primeur op de ‘VAN Day’: testrijden met de nieuwe Ford Transit Custom

De gloednieuwe Ford Transit Custom is nog maar net voorgesteld aan de internationale pers (daarover lees je alle in het volgende nummer van VAN Management) of hij kan al getest worden in België. De nieuwe middelgrote bestelwagen van Ford Pro zit namelijk in de pool van beschikbare testvoertuigen tijdens de ‘VAN Day’.

De tiende Van Mossel ‘VAN Day’, die vandaag plaatsvindt in samenwerking met J&T Autolease en Transportmedia, biedt wagenparkbeheerders de kans om te testrijden met een aantal bestelwagens die verdeeld worden in het uitgebreide netwerk van de autoverdelersgroep Van Mossel. En daar is dus ook de gloednieuwe Ford Transit Custom bij. Het huidige model is een absolute bestseller voor Ford Pro en de marktleider in het segment in Europa, en dat wil het merk met de nieuwe generatie ook zou houden. Naast een indrukwekkend design is er daarom ook ingezet op meer comfort voor de bestuurder, een doorgedreven connectiviteit en een groot aantal praktische snufjes die het leven aan boord, de belading en het algemeen beheer makkelijker moeten maken. Elementen die de aanwezigen tijdens de VAN Day in de praktijk kunnen ondervinden.

Volg de deelnemende voertuigen vandaag live door hier te klikken.

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

J&T Autolease (special elektrische bestelwagens) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Elektrisch aangedreven bestelwagens beginnen stilaan ingeburgerd te worden in de wereld van professioneel transport. Door de stijgende vraag en het groeiend aanbod zien we steeds meer e-vans op de weg. J&T Autolease is expert in de leasing van bestelwagens, en heeft zich dus ook verder gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. J&T Autolease is onderdeel van de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo