Volg live de 10de Van Mossel-J&T Autolease ‘VAN Day’

Al voor de tiende keer organiseert Van Mossel  op 26/10 zijn ‘VAN Day’ testevenement, in samenwerking met J&T Autolease en Transportmedia. Wagenparkbeheerders testen daarbij de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land, en jij kan ze live volgen!

De van oorsprong Nederlandse autoverdelersgroep Van Mossel is één van de snelst groeiende in de sector, en het aantal merken in portefeuille blijft maar groeien. Dat is ook te zien aan het aanbod tijdens de VAN Day waarop van Mossel een aantal Belgische wagenparkbeheerder uitnodigt. Met een vijftiental testmodellen van Stellantis (Citroën, Fiat Professional, Opel en Peugeot), Ford Pro, Maxus, Mercedes-Benz Vans, Nissan en Renault is dan ook een groot deel van de bestelwagenmarkt vertegenwoordigd.

Welke route er gevolgd wordt en welke bestelwagens zich waar bevinden, kan je hier live volgen. Klik op de verschillende bestelwagens voor meer info. 

Maar de Van Mossel J&T Autolease ‘VAN Day’, die de site van de groep in Hasselt als uitvalsbasis gebruikt, is meer dan enkel wagens testen. Er is ook plaats om de kwaliteiten van de verschillende modellen te bespreken, de mogelijkheden voor inpassing in het wagenpark te bekijken en uiteraard ook te netwerken bij een walking lunch.

Hoe het er precies aan toe ging en wat het testpubliek vond van het evenement en de testmodellen, zie je op 16/17 en 23/24 december ook in Transport & VAN.TV op Kanaal Z!

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo