Nog tien plaatsen voor de VAN Day op 26 oktober!

De 10e VAN Day vindt plaats op 26 oktober 2023 in Hasselt. Op het programma: ontdekking van nieuwe modellen, de nieuwste technologieën en tests.

VAN Day is een gezamenlijke organisatie van J&T Autolease, Van Mossel België en Transportmedia. Van Mossel België toont de nieuwste modellen van verschillende merken, waaronder een aantal elektrische versies. Voertuigen waarmee je een proefrit kunt maken op afwisselend parcours en waarover je tijdens een walking lunch indrukken kunt uitwisselen en netwerken. Inschrijvingen : https://www.jentautolease.be/nl/van-day-2023.

Herbeleef hier de vorige editie van de Van Day

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo