Van Moer Logistics is finalist ‘Onderneming van het Jaar 2023®’

Van Moer Logistics werd door EY, De Tijd, L’Echo en BNP Paribas Fortis geselecteerd als één van de vier finalisten voor de verkiezing van ‘Onderneming van het Jaar 2023®’ die voor de 29e keer wordt gehouden. De uitreiking gaat door op 5 december 2023.

“We zijn enorm vereerd en enthousiast over onze nominatie. Aan deze erkenning had ik nog niet durven denken”, zegt CEO en oprichter Jo Van Moer op LinkedIn.”Ik dacht, misschien binnen een jaar of vijf. Maar kijk, we horen vandaag al bij de top van de Belgische familiebedrijven. Het is een erkenning van het harde werk, de toewijding en het talent van ons geweldige team bij Van Moer Logistics. Deze nominatie motiveert ons om te blijven innoveren en streven naar excellentie in de logistieke sector. Het is een bewijs van wat we kunnen bereiken wanneer we onze passie voor logistiek combineren met een duidelijke visie op duurzaamheid en groei. Nu kijken we volop uit naar de spannende reis die voor ons ligt.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo