TIP Group viert 55e verjaardag

Sinds 1968 heeft TIP het concept van trailerverhuur in heel veel landen geïntroduceerd. Het bedrijf bedient nu klanten in 18 landen en breidt haar bereik uit naar andere diensten zoals onderhoud en reparatie en, meer recent, telematica. 

“Door de jaren heen hebben we groei omarmd, zijn we meegegroeid met dynamische markten terwijl we onze kernwaarden en ons streven naar uitmuntendheid hebben gehandhaafd. Ons gevarieerde aanbod en onze continue innovaties hebben de weg vrijgemaakt voor het zetten van nieuwe standaarden in de industrie en het uitbreiden van onze wereldwijde voetafdruk. Met duurzaamheid als ons kompas zien we een groenere toekomst voor ons, met een blijvende impact op toekomstige generaties. Ik ben ook enorm trots op onze toegewijde medewerkers, die elke dag op alle afdelingen het beste bieden voor onze klanten. Mensen vormen het hart van ons bedrijf en we zouden deze mijlpaal niet hebben kunnen vieren zonder al hun harde werk”, zegt Bob Fast, President en CEO van TIP Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo