Ghistelinck Automotive start met de bouw van Ghistelinck Academy

In januari van dit jaar startte Ghistelinck Automotive met de bouw van de Ghistelinck Academy in Waregem. De eerstesteenlegging van de nieuwbouw plaats op 25 maart 2024. Dit polyvalente ruimte is speciaal ontworpen voor opleiding en ontwikkeling van de medewerkers van Ghistelinck Automotive.

“Met dit eigen opleidingscentrum wordt ervoor gezorgd dat werknemers steeds beschikken over de correcte kennis die nodig is om hun job succesvol uit te voeren”, zegt Jan Van Rapenbush, Head of HR. “Via Ghistelinck Academy zal een groot deel van het personeel zich niet meer hoeven te verplaatsen naar de opleidingscentra van de diverse automobiel-constructeurs in binnen- en buitenland. Hiervoor wordt het principe “train de trainer” toegepast. Er wordt ook aandacht besteed aan het mentale welzijn van alle medewerkers via gevorderde opleidingen inzake ”mentorship”, bestemd voor alle leidinggevenden. Tot slot, en als derde pijler, wordt via de Ghistelinck Academy de kloof verkleind tussen de output van het onderwijs enerzijds en de basisnorm van onze industrie anderzijds via gerichte opleidingen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo