Featured Video Play Icon

[AFTERMOVIE] Truck & Business Summit in exclusief kader

Dinsdag rolden we de rode loper uit voor 130 aanwezigen op de exclusieve Truck & Business Summit in Théâtre du Vaudeville te Brussel. Transportmedia organiseerde dit evenement samen met FEBIAC.

Gelegenheid voor deze feestelijke bijeenkomst was de publicatie van het eerste Truck & Business Magabook, ons gekende tijdschrift dat in een nieuw jasje werd gestoken. Truck & Business is voortaan dubbel zo dik en voorzien van een nog mooiere vormgeving.

Hoofdredacteur Claude Yvens gaf toelichting over de jaarrapporten van de transportsector in de afgelopen jaren. Econoom Wouter Thierie van ING schetste het bredere plaatje en nam het publiek vlot mee door statistieken die betrekking hadden tot de Eurozone en wereldhandel in het algemeen.

Daarnaast boden we het podium aan zowel Vlaamstalige als Franstalige politici om hun visie op het goederenvervoer uit de doeken te doen tijdens panelgesprekken, met het oog op de komende verkiezingen.

We danken de aanwezigen voor hun talrijke opkomst, zelfs toen de protesten in het Europees kwartier er een stokje leken voor te steken. Dit netwerkmoment in de mooie omkadering van Théâtre du Vaudeville viel duidelijk in de smaak, zoals te zien is in de aftermovie.

In de komende dagen komt u van ons meer te weten over wat er besproken is tijdens deze avond.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo