TotalEnergies wordt vandaag 100

Vandaag vieren de 100.000 medewerkers van TotalEnergies in 120 landen wereldwijd de 100ste verjaardag van de oprichting van het bedrijf.

Op 28 maart 1924 werd Compagnie Française des Pétroles opgericht in Frankrijk, een land zonder olie. Deze gedurfde en visionaire stap markeerde het begin van een saga die nu een eeuw lang duurt. Sinds 2020 voert het bedrijf resoluut een overgangsstrategie uit rond twee pijlers: koolwaterstoffen (inclusief LNG) en elektriciteit.

“We hebben de ambitie om onze transitie succesvol te realiseren en onze klanten te ondersteunen bij hun transitie,” meldt het bedrijf. “Op basis van de pioniersgeest die ons leidt, zullen we ons blijven aanpassen en bijsturen als dat nodig is om nog 100 jaar deel uit te maken van het energieverhaal!”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo