Wat is er nieuw bij Opel?

Na Fiat Professional lanceert Opel zijn nieuwe reeks lichte bedrijfswagens. De Combo, Vivaro en Movano zijn perfecte klonen van de Stellantis familie, maar Opel onderscheidt zich van Fiat door bijvoorbeeld ook het Citroën Ami concept aan te passen als de Rocks Kargo.

De Opel Rocks Electric Kargo biedt 260 liter nuttig volume in de kleine bagageruimte en naast de bestuurder. Hij heeft een laadvermogen van 140 kg, meer dan genoeg om een paar pakjes of maaltijden af te leveren in een stedelijke omgeving waar grotere voertuigen niet zijn toegestaan (midden op een campus bijvoorbeeld). Het bereik is 75 kilometer.


Voor de rest zijn de onderscheidende kenmerken van het Opel-gamma te vinden in de details. Zo is de Combo, net als zijn twee grote broers, voorzien van Intelli-Lux LED® adaptieve matrixverlichting die verblinding tegengaat. De cabines zijn echter exact dezelfde als die van de andere Stellantis-modellen en hetzelfde geldt voor de mechanische aspecten, behalve dat Opel, in tegenstelling tot Fiat, besloten heeft om een brandstofcelversie van de Vivaro en later de Movano op de markt te brengen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo