Total Belgium

Als marktleider stelt Total met meer dan 530 tankstations in het gehele land een diverse waaier aan producten en services voor. De kwaliteit van ons aanbod staat centraal in het uitgebreide nationale netwerk. Op basis van 4 pijlers ontdekt u meer over de Total voordelen: ons netwerk, onze kwaliteit, onze professionele ondersteuning en onze extra Total voordelen.

Bij Total werken verschillende diensten samen om een volledige service pakket op maat te kunnen aanbieden. De professionele klanten kunnen via ons tankkaarten systeem hun brandstof via factuur betalen; weet dat deze gedetailleerde factuur wordt elektronisch verstuurd en kunnen op elk moment via de website geraadpleegd worden.

U kan online uw wagenpark beheren met onder andere een overzicht in detail van alle transacties en het verbruik. Tevens heeft u ook de optie om uw tankkaarten te beheren naar gelang uw specifieke behoeften en het gewenste controleniveau. Ook voor fraudepreventie, via de detectie van anomalieën, en fraudebestrijding heeft Total efficiënte controle- en opvolgingssystemen voorzien.

Bovendien biedt Total een hele resem extra voordelen aan haar klanten. De bestuurders kunnen met de Total Club getrouwheidskaart genieten van interessante aanbiedingen. Via onze partner Eurovat kan er voor BTW recuperatie gezorgd worden in de Europese landen. De tankkaart is eveneens internationaal geldig en laat toe om in meer dan 14.000 stations te tanken. Tot slot kan u ook dankzij de Total tankkaart de kilometerheffing en péages in het buitenland via uw brandstoffactuur betalen.

Kris Lardenoit
Sales Manager
Tel: 0495 47 50 12
kris.lardenoit@total.com

Vanessa Sim
KMO’s Total Tankkaarten en < 15 voertuigen
Tel: 02 288 99 04
info@proxifleet-total.be

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo