Total Belgium

Total Mobility & New Energies is de ideale partner om professionele klanten te begeleiden doorheen de energietransitie en de nieuwe mobiliteit, in een voortdurend veranderende markt.

Total ondersteunt zijn professionele klanten onderweg met tankkaartoplossingen, een gevarieerd energie-aanbod, het beste netwerk met meer dan 530 stations, hoogwaardige brandstoffen met additieven, en tal van producten en diensten die de mobiliteit vergemakkelijken.

Onze stations, nabijheid is onze prioriteit
• Een netwerk van 530 servicestations, waarvan 30 langs snelwegen, overal in België. U kan vandaag tanken in ruim 17.000 stations, een netwerk dat we continu blijven uitbreiden.
• Professionele pechhulp en services. Een winkel, koffieruimte, restaurants, douches,… Ons aanbod speelt in op alle mogelijke behoeften en brengt onze tankstations echt tot leven.

Een team in België met een persoonlijke service
U krijgt een aanspreekpunt toegewezen, uw eigen contactpersoon die garant staat voor een persoonlijke service in het teken van efficiency en tijdwinst.

«Commited to better energy», onze ambitie om de toonaangevende leverancier van verantwoorde energie te worden.

Tankkaarten
Toegang tot brandstof, maar ook tot een heleboel praktische voordelen in het dagelijks leven.
• Eén enkele factuur via het beheersysteem van de tankkaart.
• Extra beveiliging: Internationale EMV-technologie / Waarschuwingen op maat / Mogelijkheid om 24/7 uw kaart te blokkeren.
• Toegang tot beveiligde parkeergarages.

Een portfolio van digitale oplossingen en diensten
• Tools voor fleetmanagement en telematica.
• Het Europese Passango-aanbod voor het beheer van tolgelden en belastingen. De mogelijkheid om via onze partner Eurovat btw terug te vorderen.
• Onze dienst ‘Waar is mij aanhangwagen?’.

Toegang tot alle alternatieve brandstoffen (EV, CNG, LNG, H2O,…)
EV-oplossingen voor zowel overheden, bedrijven (op kantoor en bij hun werknemers thuis) en in de eigen stations, met de allernieuwste hardware en technologieën als basis.
Ontwikkeling van een netwerk van CNG-stations. Tegen 2022 wil de Total-groep 350 servicestations in Europa ermee uitrusten en wil voor hernieuwbare en milieuvriendelijke brandstof gaan door in de stations BioCNG aan te bieden.

LNG-oplossingen zowel in haar eigen stations als door het aanbieden van bevoorradingscontracten op lange termijn voor de eigen vestigingen van derden.
Waterstofmobiliteit: Total speelt een pioniersrol op het gebied van waterstofmobiliteit, onder meer in Duitsland. Die ervaring bevordert de ontwikkeling van de waterstofsector in België.

Kris Lardenoit
Cards & Mobility Manager
Tel: 0495 47 50 12
kris.lardenoit@total.com

Vanessa Sim
Proxifleet Manager KMO en < 15 voertuigen
Tel: 02 288 99 04
info@proxifleet-total.be

Algemeen directeur
Bernadette Spinoy

Directeur Mobility & New Energies
Stefaan De Ganck

New Energies Manager
Geert Degroote

Marketing Manager
Sander Graumans

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo