IMACAR – CITROEN

IMACAR: multimerken groep in Vlaanderen

IMACAR is met ‘Garage & Carrosserie Vanhoecke’ (Sint-Niklaas) goed geplaatst in de regio met de vertegenwoordiging van Citroën lichte bedrijfsvoertuigen.

We zijn niet enkel een autoverdeler, maar eveneens uw full service mobiliteitspartner. Zo kan u bij IMACAR terecht voor onze expertise in tweedehandsverkoop, leasing, carrosserie, onderhoud en nog zoveel meer. Samen verdeelt groep IMACAR een groeiend gamma aan diverse merken lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder Citroën. Een optimale  gebruikersbeleving alsook een hoge klanttevredenheid staan bij ons dus steeds voorop. Samen met de klant gaan we op zoek naar de meest optimale oplossing, aangepast aan elke specifieke situatie.

IMACAR hamert op elk persoonlijk contact. We bestaan uit een groep van gebundelde familiebedrijven, wat ons drijft tot een openhartige service en toegewijde klantenrelaties. Het is voor ons zeer belangrijk dat onze klanten een vertrouwd gevoel krijgen met onze groep. Een eerlijke en transparante service is belangrijk voor ons. Zo komen onze klanten in de toekomst, ook voor wat betreft onze tweedehandsdiensten, terecht op een gebruiksvriendelijke website die de producten zo volledig mogelijk presenteert. Deze transparantie wordt ook
intern doorgetrokken.

Flexibiliteit in beschikbaarheid en bij het zoeken naar oplossingen voor onze klanten om aan hun verwachtingen te voldoen, zijn kenmerkend voor onze organisatie. We houden onze focus op de kwaliteit van de producten in plaats van op de merken. Ook innoverende markten, zoals elektrische bedrijfsvoertuigen schrikken ons niet af.

Site verantwoordelijke:
Dirk Huyck
E-mail: d.huyck@garagevanhoecke.be

Sales manager:
Bert Van Molle
E-mail: bert.vanmolle@imacar.be

Verkoper:
Valère raemdonck
E-mail: valere.raemdonck@imacar.be

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo