Eeckhout-Cardoen bouwt gloednieuwe garage in Wielsbeke

In Wielsbeke bouwt Eeckhout-Cardoen een gloednieuwe garage voor Ford Trucks en multimerken onderhoud. Verwacht wordt dat de nieuwe vestiging begin oktober operationeel zal zijn.

Het positieve momentum rond het merk Ford Trucks blijft nieuwe projecten genereren. Na Marc Vansteenland in Koksijde bouwt Eeckhout-Cardoen een gloednieuwe garage in Wielsbeke. Met een oppervlakte van 2.400 m2 (plus 1.000 m2 kantoren) zal het 10 poorten hebben en een volledige uitrusting: een bovenloopkraan van 2 x 12 ton, een wasstraat voor vrachtwagens, een lijn voor technische keuring op locatie, een remmentestbank en een tachograafijkingfaciliteit.

Isabelle Cardoen legt uit: ”De nieuwe vestiging zal beter gelegen zijn dan onze huidige garage aan het kanaal, aan de rand van de N382. Naast onze verkoop- en naverkoopactiviteiten voor Ford Trucks zullen we er ook alle merken vrachtwagens en opleggers onderhouden, net zoals in onze garage in Puurs en in Moeskroen. We zijn ook bezig met de ontwikkeling van een activiteit lichte bedrijfsvoertuigen. Ook daar is het onze ambitie om onze klanten een service te bieden waarbij hun kilometer kostprijs zo laag mogelijk is.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo